гр. София, ж.к. Лозенец
ул. „Св. Осий Кордобски“ бл.124

Пародонтално лечение

Гингивит и пародонтит са заболявания на зъбодържащият апарат на зъбите (пародонта). Те се свързват най-често с лошата орална хигиена и натрупаната плака и зъбен камък. Може да бъдат свързани и с хормонални промени или прием на медикаменти. Профилактиката им се състои в отстраняване на зъбния камък и плака от всички зъбни повърхности, подобряване на орално-хигиенните навици на пациента. За да е успешно едно пародонтално лечение е задължително използването вкъщи на четка за зъби, конци, интердентални четки (при нужда) и вода за уста ежедневно.
 • Смених няколко от старите си пломби при д-р Колев. Останах много доволна от добрият резултат и проявеното отношение. Благодаря!
  Илка Папазова
  пациент
 • Отлагах с години лечението на зъбите си заради страхът, който изпитвах. Оказа се, че не било страшно да се ходи на зъболекар. Благодаря Ви д-р Колев!
  Илиян Иванов
  пациент
 • Винаги съм свързвал ходенето на зъболекар със силна болка, особено тогава когато ми е предстояло вадене на нерви. За мое учудване, в кабинета на д-р Колев не изпитвах болка нито по време на работата, нито след нея.
  Радосвет Рачев
  пациент
 • Почиствам зъбите си от зъбен камък редовно при д-р Колев и сега ги усещам по здрави от всякога.
  Искрена Маркова
  пациент
 • Направи ми впечатление, че доктора работи много внимателно и старателно, което не ми се беше случвало преди. Благодарности!
  Емилия Миланова
  пациент