гр. София, ж.к. Лозенец
ул. „Св. Осий Кордобски“ бл.124

ЕНДОДОНТИЯ

Когато зъбният кариес напредне в дълбочина достига до нерва на зъба и той се възпалява. Развива се пулпит. Зъбите с пулпит са силно болезнени, но в някои случаи могат и да не причиняват болка. Неизлекуван, пулпитният зъб развива периодонтит (възпаление на тъканите около корените на зъба). Лечението се извършва под местна упойка и представлява отстраняване на възпалената или некротична тъкан, обработване на кореновите канали и запълването им със специални вещества. Необходими са две до три посещения за завършване на лечението.
 • Смених няколко от старите си пломби при д-р Колев. Останах много доволна от добрият резултат и проявеното отношение. Благодаря!
  Илка Папазова
  пациент
 • Отлагах с години лечението на зъбите си заради страхът, който изпитвах. Оказа се, че не било страшно да се ходи на зъболекар. Благодаря Ви д-р Колев!
  Илиян Иванов
  пациент
 • Винаги съм свързвал ходенето на зъболекар със силна болка, особено тогава когато ми е предстояло вадене на нерви. За мое учудване, в кабинета на д-р Колев не изпитвах болка нито по време на работата, нито след нея.
  Радосвет Рачев
  пациент
 • Почиствам зъбите си от зъбен камък редовно при д-р Колев и сега ги усещам по здрави от всякога.
  Искрена Маркова
  пациент
 • Направи ми впечатление, че доктора работи много внимателно и старателно, което не ми се беше случвало преди. Благодарности!
  Емилия Миланова
  пациент